PROIZVODNJA KAFE

Zašto baš Bom kafa?
• Najsavremeniji uslovi proizvodnje na našem podneblju.
• Mješavina sirovine (kafa) najboljeg kvaliteta.
• Stručni tim tehnologa koji je napravio ukus jake, a pitke kafe. Aroma koja se ne zaboravlja!
• Kupite domaće! Ovo je naš proizvod! Bom kafa se proizvodi u Crnoj Gori i u potpunosti odgovara ukusu našeg podneblja.
• Jer prija svim čulima. Napravite je po tradicionalnom receptu i osjetićete užitak koji pokreće.
• Kafa najboljeg ukusa i mirisa!.
• Za dobar početak dana.

Pravljena po najboljoj recepturi i tehnološkom postupku prženja i mljevenja. Pakovana u zaštitnoj sredini, u ambalaži modernog dizajna i kvaliteta koji dugo održava kafu svježom i aromatičnom.

Probajte Bom kafu i osjetićete prepoznatljivu aromu svima omiljene tradicionalne kafe čiji će ukus i miris osvojiti sva vaša čula! Dostupna u svim marketima u Crnoj Gori u ambalaži od 100g i 200g.

Tobacco S Press d.o.o. proizvođač je domaće kafe čarobnog ukusa, Bom kafe.
Dakle, proces proizvodnje naše kafe počinje još na plantažama, gdje se sa posebnom njegom pažljivo uzgajaju biljke na kojima rastu plodovi kafe. Da bi se dobili ukus i aroma kojima nećete moći da odolite, potrebne su izuzetna posvećenost i najbolja zrna kafe. Naš tim stručnjaka od početka do kraja prati svaki korak i stara se da sintezom znanja, iskustva i tehnologije, nastane prepoznatljiv ukus, koji opčinjava čula – kafa čarobnog ukusa. Kafa bolja od mašte.

Proces proizvodnje počinje odabirom i testiranjem najboljih vrsta zrna Minasa i Robuste, sorti kafe visokog kvaliteta. S obzirom na to da razlike postoje čak i među rodovima koji su porijeklom sa iste plantaže, svakodnevno isprobavanje i testiranje sastava nezaobilazan je činilac u očuvanju kvaliteta i prepoznatljivosti ukusa Bom kafe.

Da bi se došlo do magičnog ukusa i očaravajuće arome koja raspiruje maštu, najveća pažnja posvećuje se procesima prženja i mljevenja. Miris i ukus kafe su svojstva koja je čine jedinstvenom, a ona se mogu osjetiti tek nakon prženja. Procesom prženja dolazi se do željenih komponenti ukusa, kisjelosti i aromatičnosti. Posebno kontrolisan proces mljevenja omogućava oslobađanje svih aroma, koje našu kafu čine posebnom i neodoljivom, pa veliki broj naših potrošača svoje kesice kafe kupuje upravo u Bom pržionicama. Kompanija raspolaže sa 10 pržiona na teritoriji Crne Gore. To su specijalizovani prodajni objekti u kojima najveći ljubitelji kafe, tokom cijelog dana, mogu kupiti Bom kafu prženu po vlastitom ukusu. Na raspoalganju su vam 3 različite vrste: srednje pržena, jače pržena i Bom Exclusive kafa.

Nalazimo se na sljedećim adresama:
1. Bar – Zelena pijaca bb
2. Nikšić – Nikole Tesle bb
3. Podgorica – Blaža Jovanovića bb
4. Podgorica – Svetozara Markovića bb
5. Podgorica – Bulevar Save Kovačevića bb
6. Podgorica – Radosava Burića bb
7. Rožaje – 29. Novembra bb
8. Podgorica – Hercegovačka ulica br.88
9. Plav – Centar, Čaršijska bb
10. Pljevlja – Ulica II Proleterska

Ambalaža modernog dizajna i izuzetnog kvaliteta, sačinjena od tripleks folije, garantuje da će proizvod dugo zadržati svježinu i prepoznatljivu aromu.
Bilo da je riječ o blago, srednje ili jače prženoj kafi, jedno je sigurno: Bom kafa, svojim čarobnim ukusom, spaja ljude uz jedinstven užitak bolji od mašte.