O KOMPANIJI

Maloprodaja predstavlja osnovnu djelatnost Tobacco S Press d.o.o. i sa njom je kompanija započela poslovanje 2014.godine, a danas kompanija obuhvata preko 300 maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju štampe, cigareta, elektronskih dopuna, kao i prodaje širokog asortimana iz robe široke potrošnje. Jednom riječju, Tobacco S Press d.o.o. predstavlja najveći maloprodajni lanac na prostoru Crne Gore . Prisustvo u svim gradovima. Stoga sa pravom glasi za lidera u obavljanju svoje djelatnosti.

Razvoj maloprodaje ogleda se u konstantnom širenju maloprodajne mreže i podizanju efikasnosti poslovanja. Cilj nam je da kroz brojne edukacije zaposlenih, stalno ulaganje u tehničku i informatičku modernizaciju mreže unaprijedimo kvalitet usluga. Prodajni objekti nalaze se na najfrekventnijim lokacijama uz glavne gradske ulice, bulevare, trgove, škole, vrtiće i bolnice.

Tobacco S Press objekti su prepoznatljivog i modernog dizajna. Oni predstavljaju spoj estetike i funkcionalnosti - izgledom uljepšavaju gradove, a preglednost omogućava građanima laku i brzu kupovinu. Naš lanac kiosaka je na teritoriji Crne Gore izgradio jedinstven sistem čije su najvažnije vrijednosti veličina i reprezentativnost maloprodajne m reže, širok asortiman i visok kvalitet proizvoda i usluga. U prosjeku maloprodajne objekte posjeti oko 70.000 kupaca dnevno.

Kompanija je zbog obima posla, pretendovala da već početkom 2015.godine otvori prvi market pod nazivom „Market 24/7“ i sloganom „24 časa dnevno, 7 dana u nedjelji“. Ubrzo se otvaraju još tri prodajna formata, u sastavu i „Market 7“ pod sloganom „Vaš market za cijelu sedmicu.“

U vlasništvu kompanije je i fabrika Bom kafe. Kafa se, pored marketa, prodaje u specijalizovanim radnjama – pržionama. Tobacco S Press d.o.o. raspolaže sa 10 pržiona rasprostranjenih u svim regijama Crne Gore, i to na sljedećim adresama:
1. Bar – Zelena pijaca bb;
2. Nikšić – Ul.Nikole Tesle bb;
3. Podgorica – Ul.Blaža Jovanovića bb;
4. Podgorica – Ul.Svetozara Markovića bb;
5. Podgorica – Bulevar Save Kovačevića bb;
6. Podgorica – Ul.Radosava Burića bb;
7. Rožaje – Ul.29. Novembra bb;
8. Podgorica – Hercegovačka ulica br.88;
9. Plav – Centar, Čaršijska bb;
10. Pljevlja – Ulica II Proleterska.

Ideja vodilja u našem poslovanju je:

„Kupac je najvažniji posjetilac u našoj radnji. On ne zavisi od nas, nego mi zavisimo od njega. On nije smetnja u našem poslu, on je cilj našeg posla. On nije spoljni igrač u našem poslovanju, on je dio našeg poslovanja. Mi ne činimo njemu uslugu time što ga uslužujemo, on nama čini uslugu time što nam daje priliku da ga uslužimo.“

Mahatma Gandhi