Zakup pozicija za oglašavanje na objektima

MARKETING   ◆   Zakup pozicija za oglašavanje na objektima
REKLAMIRANJE NA NAŠIM MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA

MI IDEMO ZA KORAK ISPRED I NUDIMO VAM POTPUNO NOVI MEDIJ MARKETINŠKE PROMOCIJE

Sa ovakvim načinom oglašavanja vi ćete biti u direktnom, interaktivnom odnosu sa vašim potrošačima, a vaše promocije predstavljaće primjer za nove tendencije u oblasti advertising-a. Diktirajte trendove, otvarajte nove mogućnosti, neka vaše ideje uz naše usluge nemaju granicu. Outdoor reklama ima veliki uticaj na ciljne grupe potrošača i kupaca.

  • Oglasna površina se nalazi na mjestu prodaje vašeg proizvoda / usluge gdje direktno možete uticati na odluku kupca.
  • Vašem preduzeću nudimo fleksibilne pakete oglašavanja koji su nezaobilazan način predstavljanja ciljnoj javnosti.
  • Najpovoljnije cijene zakupa oglasnih površina.
  • Reklamiranje na našim maloprodajnim objektima omogućava vam dobro pozicioniranje proizvoda.

City Light

City light-ovi su postavljeni na najfrekventnijim prodajnim mjestima. Vaša ponuda je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji. Kontinuirano se ističe u pogledu Vaših potencijalnih kupaca, te je kao takva privlačnija i ostavlja snažniji utisak. Iskorisite prednost ovog modernog outdoor medija za uočljive oglase koji nikada ne spavaju!

Tenda

Brending na tendi objekta predstavlja interesantan vid promocije i mogućnost isticanja logotipa Vaše kompanije.

Oglasna površina ispod pulta

Primijećena od strane svakog kupca koji obavlja kupovinu. Na ovaj način promotivna poruka je nezaobilazna, podsjeća na kupovinu i pruža korisne informacije. Šansa da se kupci upoznaju sa Vašom reklamom i podstaknu na kupovinu proizvoda/usluga.

Counter Display

S obzirom na to da se nalaze u blizini šaltera prodajnog mjesta, oni praktično pozivaju kupce da obave dodatnu kupovinu.

Product Display

Dobra pozicioniranost Vaše reklame. Mogućnost detaljnijeg predstavljanja proizvoda/usluge. Uvijek u centru pažnje potencijalnih kupaca! Visok stepen primijećenosti poruke zbog pozicije (zona impulsivne kupovine).

Površine na ”kapama”

Vaša reklama je pozicionirana sa 3 strane objekta i omogućava dobru vidljivost.

Zastave

Zastavice su izbor koji predstavlja nesvakidašnji detalj na objektima koji će skrenuti pažnju potrošača. Možete istaći logo Vaše komapnije ili logo brenda koji zastupate.

Vobleri

Vobleri na frontalnoj poziciji (ispred prodajnih šaltera) svih prodajnih mjesta. Nov, zanimljiv vid oglašavanja koji asocira na kupovinu u pravom trenutku.

Flajeri

Poruka se dijeli zainteresovanim kupcima uz kratko objašnjenje o proizvodu/ usluzi. Poruka se usmjerava na jasno definisanu ciljnu grupu (stariji, mlađi,muškarci, žene, djeca). Mogućnost odabira ciljne grupe potrošača prema kojoj će ići Vaš materijal (flajeri), kao i uz koje proizvode želite da se dijele isti (npr.samo uz novine, cigarete ili uz svaki kupljenji artikal na kiosku).

Aktivna prodaja

Ukoliko želite da se prodaja Vašeg proizvoda poveća na našim objektima, aktivna prodaja je izbor koji ima za cilj podsticanje kupovine proizvoda, kao i promovisanje istog na pravom mjestu i u pravom trenutku.